Monday, October 14, 2013

23 octombrie Gentle reminder!

Miercuri 23 octombrie 2013 intre orele 18-20 va astept la Yoobi ca sa trecem impreuna dincolo de cuvinte si exprimarea formala, pentru a intelege la ce ne ajuta limbajul trupului si comunicarea non-verbala. Vorbim, interactionam, ascultam opiniile tuturor celor care vor dori sa si le exprime. Al treilea atelier din cadrul proiectului meu personal Portia de Coaching, va pune astfel (in mod gratuit) la dispozitie un spatiu in care deschiderea si comunicarea sunt respectate si incurajate. Aveti ceva de spus si nu gasiti calea cea mai potrivita? Vreti sa invatati sa interpretati limbajul non verbal? Aveti de dat un feed-back negativ si nu stiti cum sa procedati cat mai putin perturbator fata de cel in cauza? Lucrati cu persoane dificile si ati vrea sa aveti o comunicare eficienta cu ele? Vom raspunde impreuna la aceste intrebari si nu numai. La Yoobi, pe 23 Octombrie2013.

4 comments:

  1. Sună interesant! Poate ar trebui un afiş sau un event care să promoveze întâlnirea, căci sunt mulţi oameni care ar participa dar nu au acces la această informaţie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Ana! Ideea cu afisul este foarte buna si o voi aplica. Am creat deja evenimentul pe facebook, insa cred ca si acolo pot reveni cu un reminder. Daca ai cunoscuti interesati le poti transmite direct informatia ca atare sau linkul.

      Delete
    2. Da, sigur, voi transmite mai departe celor care cred că ar fi tentaţi să participe.

      Delete
  2. Ok, ma bucur ca ma ajuti la transmiterea informatiei. Te rog sa-mi spui daca primesti cumva si confimari pentru ca trebuie sa anunt si eu la Yoobi. Multumesc si ne vedem curand!

    ReplyDelete